Følg os på Facebook

Service

Uddannet servicemontører på eget værksted med brancheerfaring

Vores service

TREE TECH er ikke blot en virksomhed der producerer og udvikler maskiner til juletræsproducenter. Vi udfører også service på maskiner til juletræsmaskiner. I takt med at virksomheden har udviklet sig og blevet større, er vores serviceafdeling fulgt med. Dette skyldes, at mange af de kunder der køber vores maskiner også vælger at lade os udføre service og reparationer af deres maskiner. De fleste kunder vælger at få lavet et grundigt service inden sæsonen, så de kan få en god start med minimale nedbrud.

Fra vores adresse i Kjellerup, står 12 montører klar til at rykke ud til kunder i både DK og udland.

Brug for information?

Kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Tree tech - en del af bredsgaard a/S

Mød TREE TECH A/S

Ejer af Bredsgaard A/S og udvikler af TREE TECH pakke og netmaskinen er Bent Hansen, der som selvstændig i mere end 15 år har arbejdet med produktion af løsninger og service indenfor maskiner til blandt andet skov, entrepenør og landbrugsbranchen. Erfaringer fra sit branchekendskab til skov og juletræer er naturligvis inddraget og førte til udvikling af en maskine, som via en rationel og skånsom komprimering af træerne på paller, rationaliserer og billiggør transporten af træerne fra kulturen til salgsstedet.

Fremtidens løsning - udviklet i samarbejde med brugerne

Vores maskiner er udviklet i samarbejde med brugerne. Maskinerne er produceret og samlet i Danmark og opfylder EU's maskindirektiv samt arbejdstilsynets sikkerhedskrav.

Solgte maskiner
0 +
Pakkede juletræer
0 K+
Års erfaring
0 +

Brugere af TREE TECH maskinen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.